Гарбузовий супчик — це справжній осінній смаколик, який зігріє вас у прохолодні дні. Ніжна текстура і м’який смак гарбуза у поєднанні з вершками створюють ідеальну гармонію. Цей крем суп з гарбуза з вершками виходить дуже ароматним, легким і неймовірно апетитним. Готується швидко і просто, а результат — наче страва з ресторану! Якщо хочете додати у своє повсякденне меню яскравих фарб та зігріваючих ноток, обов’язково спробуйте цей рецепт! 🤗

Інгредієнти:

Гарбуз – 0.7 кг

Картопля – 2-3 шт

Морква – 1 шт

Цибуля – 1 шт

Часник – 2 зубчики

Вершки – 70 мл

Оливкова олія – 3 ст.л.

Сіль, перець – за смаком

Вода – 350 мл

Гарбузове насіння для подачі

Приготування:

  1. Ретельно помийте та очистіть всі овочі.
  2. Гарбуз, моркву та цибулю наріжте кубиками. Часник дрібно порубайте.
  3. На розігріту сковороду з оливковою олією викладіть нарізані овочі та часник, тушкуйте 10-15 хвилин.
  4. Поки овочі тушкуються, наріжте картоплю кубиками.
  5. Викладіть тушковані овочі та сиру картоплю у каструлю, додайте води та варіть гарбузовий суп до готовності картоплі.
  6. Як тільки картопля стане м’якою, посоліть, поперчіть суп з гарбуза та збийте його блендером.
  7. Далі додайте 70 мл вершків та добре перемішайте крем-суп.
  8. Для ефектної подачі рекомендуємо посипати готовий супчик гарбузовим насінням.

Більше рецептів простих і смачних страв шукайте на сайті Bazylik.com.ua. Знаходьте ідеї для особливих моментів і на щодень, готуйте з задоволенням!

Вам також може сподобатися

Більше від автора