Відокремте довгу смужку м'яса, що знаходиться всередині грудки (мале філе). Наріжте поперечними скибочками потрібної товщини (шматочки курки не повинні бути завтовшки менше 3 мм). Тепер наріжте половинки грудки, Починаючи з тонкого краю, на скибочки потрібної товщини. Потім упоперек — на кубики.
Накрийте шматочки курячої грудки харчової плівкою та відбийте за допомогою кулінарного молотка. Потім шматки переверніть та ще трохи відбийте з іншого боку. Дуже зручно відбивати м'ясо з використанням харчової плівки – шматочок м'яса зберігає свою форму і бризки від нього не розлітаються по всій кухні.
Відбивні грудки готуються 10 хвилин із кожного боку. Нарізану шматочками курячу грудку слід смажити без кришки на середньому вогні трохи більше 20 хвилин, регулярно перемішуючи.