Килимок для випічки Для ідеальних макарон важливо все. Навіть килимок, на якому Ви печете. Звичайні силіконові килимки, килимки з круговою розміткою (які спеціально для макарон), звичайний пергамент не підходять. До них кришечки прилипають, не піднімаються чи піднімаються нерівномірно, тріскаються.

Розігріти духовку до 130-150 градусів. Режим – Конвекція. Увага! Саме конвекція, а не верх-низ+конвекція, це важливо, якщо ви хочете пекти макарони без сушіння.

Чому при випіканні тріскається поверхня макарон? Якщо кришечка піднялася куполом і потріскалася, то меренга нестабільна або перезбита, або недорозвинена. Друга причина-недостатньо висушені кришечки перед випічкою та від температурного шоку їх рве.

Вам також може сподобатися

Більше від автора