Який зіджу на смак? У неароматизованого зіджу смак можна порівняти з нашою горілкою, тільки трохи солодший і значно менш спиртовий. У продукту з добавками м'якший смак, міцність зазвичай не перевищує 13% – його легко пити як самостійно, так і розбавляючи содовою.
Корейський етикет
- Соджу розливається у невеликі скляні стоси. …
- Наливати зіджу прийнято двома руками. …
- Пити зіджу прийнято невеликими ковтками, осушуючи чарку за кілька разів
- Чарку зіджу потрібно випити до кінця, і лише після цього наповнювати наново.
- Молодші корейці не п'ють зіджу перед старшими.
Соджу можна пити і в холодному, і в теплому вигляді, при цьому крига в напій не додають. Оскільки міцність напою невелика, його п'ють маленькими ковтками, але не можна доливати зіджупоки стопка не спорожніє.