Залежно від способу приготування квасоля варитиметься в середньому від 30 до 90 хвилин.
2 годин Скільки ж варити червону квасоля після замочування? Загальна тривалість варіння складає близько 1-2 годин. Це залежить від тривалості зберігання квасолі. Чим «старша» ваша квасолятим довше вона буде варитися.
Коли закипить квасолязменшити вогонь. Варити на повільному вогні до готовності під кришкою. СЕКРЕТ: у процесі варіння підливати до квасолі трохи холодну воду і помішувати. Квасоля вариться 1 годину 30 хвилин.
Для цього потрібно викласти квасоля у скляний посуд і залити холодною водою, потім поставити в мікрохвильову піч на 10 хвилин на максимальну потужність. Після цього квасоля потрібно перемішати, посолити та знову поставити варитися на 15-20 хвилин до повної готовності.