Фарш є одним із найпопулярніших продуктів у російській кухні і широко використовується для приготування безлічі страв. Однак, незважаючи на свою популярність, іноді ціни на фарш можуть бути досить високими, що робить його таким доступним для багатьох людей.
Однак є кілька способів, як можна значно заощадити на покупці фаршу, не втрачаючи при цьому його якості. Один із таких способів – приготувати фарш самостійно. Купивши м'ясо за доступнішою ціною і пропустивши його через м'ясорубку, ви зможете заощадити значну суму грошей.
Ще одним способом заощадити на фарші є купівля м'яса на акціях та розпродажах. Такий м'ясний фарш може мати більш тривалий термін придатності, але при правильному зберіганні та заморожуванні його можна використовувати протягом тривалого часу.
“`
складові | Кількість | Вартість |
---|---|---|
М'ясо | 1 кг | 200 рублів |
Цибуля | 2 шт | 10 рублів |
Часник | 4 зубчики | 5 рублів |
Сіль | за смаком | безкоштовно |
Перець | за смаком | безкоштовно |
Всього: 215 рублів |
“`
Чим подрібнити м'ясо без м'ясорубки?
Якщо блендер досить потужний, він зможе подрібнити м'ясо швидко, причому фарш вийде однорідним, а за допомогою турборежиму можна додатково збити. Таким чином, блендер легко замінює м'ясорубку, крім того, виконує багато інших функцій: збиває, перемішує і подрібнює майже будь-які продукти.
Як можна зробити фарш, якщо немає м'ясорубки?
Готуємо фарш за допомогою блендера Ретельно очистіть вибраний шматок м'яса. Потім наріжте його скибочками або іншими дрібними шматочками і покладіть у морозилку на 30 хвилин.Після цього помістіть м'ясо в ємність чашкового блендера. Це займе лише кілька хвилин, а ефект буде схожий на подрібнення у традиційній м'ясорубці.
Як зробити фарш соковитим та смачним?
Для того, щоб фарш був соковитішим, іноді додають колотий лід або бульйон. Особливо це допомагає, якщо м'ясо недостатньо жирне. Це легкий, дієтичний спосіб зробити фарш соковитішим, не перевантажуючи жирним м'ясом. Будь-які овочі, нарізані дрібно або натерті на тертці, будуть додавати соковитості.