Маломощна електром'ясорубка (з потужністю до 800 Вт) призначена для перемелювання фруктів, овочів та м'яса без кісток. Купувати цей пристрій має сенс, якщо ви збираєтесь використовувати його для перемелювання якісного м'яса і щодня.
За допомогою трубочок конусоподібної або овальної форми виготовляють домашні ковбаски, кеббе, сосиски. Якщо в комплекті є фігурна насадка, можна робити тісто для печива, пироги, пряники і спагетті. М'ясорубка може нарізати овочі за допомогою терок-шатківниць, насадок для нарізки кубиками.
Використання Увімкніть прилад і починайте поступово закладати підготовлене м'ясо. Проштовхувати його всередину слід лише спеціальним пластиковим штовхачем: ніколи не допомагайте руками, це травмонебезпечно! Пропустіть все м'ясо через м'ясорубку та вимкніть її.