Для приготування їжі в духовці посуд повинен мати товсті стінки та дно (0,6-0,8 см). Від цього параметра залежить рівномірність прогріву і збереження тепла в посуді. Бажано використовувати посуд з товстими стінками та в кондитерському ремеслі.Apr 2, 2021

Який посуд не можна ставити в духовку

  • Пластикова посуд або каструлі із пластиковими ручками. …
  • Холодна/пошкоджена скляна посуд. …
  • Алюмінієва посуд. …
  • Каструлі з дерев'яними, бакелітовими та дерев'яними ручками. …
  • Сковороди з антипригарним покриттям.

Dec 12, 2020

Вибір скляною посуди для духовки Зверніть увагу на поверхню форми, щоб переконатися у відсутності сторонніх вкраплень, повітряних бульбашок, нерівностей, западин, «каламутних острівців», шорсткості та подряпин. Скло має бути прозорим, однорідним, без помутнінь.

Посуд та форми для використання в духовці роблять із металу, кераміки, жароміцного скла, пластику, силікону, порцеляни і навіть паперу. Від матеріалу залежить вид страв, які можна, можливо готувати. Посуд і форми зі сталі швидко нагріваються і мають бактерицидні властивості, щоб довше зберігати свіжу їжу.

Вам також може сподобатися

Більше від автора