Дозування на 1 літр готової продукції: додається до смаку (в середньому, по 1-5 мл розчину) у дистилят чи магазинну горілку.
Напередодні подивився ролик : Робимо вдома горілку. Так от людина в домашній розчин спирту з водою (на літр суміші) вносить один кубик (10 мл) гліцерину і кокосове вугілля і одразу ж фільтрує.
Скільки гліцерину додавати у самогон для пом'якшення Вам знадобиться невелика кількість гліцерину: від 1 до 5 мл на кожний літр дистиляту. Зазвичай гліцерин додають до самогону міцністю 45-42 градуси, оскільки міцність після змішування компонентів трохи знизиться.
Глюкоза (Декстроза) Для пом'якшення самогону глюкозою потрібно 5-25 мл 20-40% водного розчину або 1-5 г сухої речовини на 1 літр сорокавідсоткового дистиляту.