Напій має бути кімнатної температури, розлитий у невеликі чарки. П'ють його дрібними ковтками, продовжуючи насолоду. Як гастрономічний супровід можна взяти фрукти, сири та морозиво. Дехто п'є Амаретто з льодом.
Якщо смак напою здається занадто терпким, що не дивно за такої високої міцності, можна розбавити його льодом або содовою. Тоді чарки прибираємо подалі — нам знадобляться більше склянки. Ще мигдальний Амаретто часто розбавляють колою – вважається, що ці напої ідеально доповнюють смаки один одного.
лікер Амаретто часто п'ють із колою. Подібне поєднання дозволяє отримати напій, що за смаком і ароматом нагадує відому Cherry Cola. лікер Амаретто п'ється і в поєднанні з апельсиновим соком та льодом. У вас вийде освіжаючий літній коктейль, що бадьорить.
Способи пити лікер Амаретто Лікером кімнатної температури заповнюють чарочки об'ємом 60-100 мл. П'ють його неквапливо маленькими ковтками, насолоджуючись кожною краплею. Закушувати Амаретто можна сиром, фруктами, морозивом та десертами. Ще Амаретто прийнято змішувати з льодом.