У молодих сортів віскі найчастіше проявляється свіжий грушевий смак, а у більш зрілих – зацукрованої чи печеної груші. Дубовий аромат зустрічається у багатьох сортів віскі і безпосередньо пов'язані з тим, як виготовляється напій.

Віскі притаманні цитрусові ноти, аромати фруктового тістечка, дині, персиків, льодяників, суниці, тушкованих яблук, родзинок, фруктового пирога.

Вік цього віскі – 7 років, і старіє він у трьох бочках: бурбон, херес, херес Педро Хіменез. У результаті виходить бронзовий віскі з переважанням нот чорної смородини. Що ми бачимо у результаті: солодкий віскі виходить виключно завдяки бочці. Найчастіше в ролі підсолоджувача виступає бочка з-під портвейну.

Вам також може сподобатися

Більше від автора