3 способи зберегти свіжість ягід на торті Покрити ягоди та розрізи нейтральним гелем; Желатин; Медом.Jul 31, 2021
КІЛЬКА ВАЖЛИВИХ ПРАВИЛ ПРИ КРАШЕННІ ТОРТА ЯГОДАМИ: Цілі ягоди краще зберігаються, ніж різані. Якщо все-таки хочете використовувати половинки/четвертинки, то покрийте зріз нейтральною глазур'ю, інакше через годину вони вже будуть зів'ялими. Не відривайте гілочки з ягід (грона смородини, полуниці, черешні, вишні).
Спосіб приготування:
- Розбавляємо желатин у холодній кип'яченій воді чи фруктовому соку з урахуванням 1 столова ложка на 100гр води.
- Залишаємо желатин до набухання.
- Викладаємо ягоди та фрукти на вже остиглий торт.
- Акуратно покриваємо композицію, що вийшла, готовим желатином за допомогою пензля.
Сьогодні ми навчимо, як зацукрувати фрукти самостійно – швидко і просто.Процес створення декору для торта
- Розбити яйця та відокремити білки від жовтків.
- Покрити фрукти і ягоди збитими білками за допомогою пензлика.
- Посипати фрукти і ягоди цукровим піском або пудрою і дати висохнути.
Dec 29, 2014