Приготування

  1. 1․ Грудку наріжте шматочками, на сухій сковорідці підсмажте до готовності.
  2. 2․ Відваріть і нарубайте яйце, натріть сир, подрібніть часник.
  3. 3․ Хліб наріжте невеликими кубиками і обсмажте на сковороді або запікайте до хрускоту в духовці.
  4. 4․ Листя салату порвіть руками на невеликі шматочки.

Калорійність рецепту становить 150-200 ккал на 100 г. Для харчування поза домом і на святах він стане непоганим варіантом, коли немає менш калорійних і ситних страв. Але якщо ви хочете схуднути, класичний рецепт салату Цезар краще зробити дієтичним.

Приправи для салату Цезар, пакет 13г – 4 пакетики

  • Опис 100% натуральні інгредієнти: без підсилювачів смаку без консервантів без барвників Опис поки що немає. …
  • Склад гірчиці зерна, цукор, базилік, часник, перець чорний, цибуля, паприка, чебрець, олія ріпакова, сіль йодована, декстроза Розгорнути склад
  • Причина уцінки

Вам також може сподобатися

Більше від автора