Ґрунт обробляють лопатою або плугом, нарізуючи тонкими шарами і додатково прикопуючи 3-4 см підзоленої землі або підґрунтової глини. Органічні та мінеральні добрива вносять у більш високих дозах, ніж на окультурених ділянках, і ретельно перемішують із ґрунтом.

3. Прожарювання

  1. Включаємо духовку. Виставляємо температуру в діапазоні від 70°С до 90°С.
  2. Застилаємо лист пекарським папером, висипаємо грунт шаром не вище 50 мм.
  3. Зволожуємо ґрунтозміш із пульверизатора.
  4. Ставимо лист у духовку на 30-40 хвилин.
  5. Виймаємо оброблений ґрунт, залишаємо до повного остигання.

Mar 14, 2021

Рівномірним шаром розсипати по поверхні гряд порошок хлорного вапна (150-200 г на 1 м) і перекопати ґрунт на глибину багнета лопати; Скористатися біологічними фунгіцидами (Алірином, Фітоспорином тощо), на основі яких приготувати розчин та рясно пролити їм ґрунт на тепличних грядках.

Торф розпушує грунт, Речовину потрібно рівномірно розподіляти по всій землі. Почніть вносити торф восени (використовуйте 4-5 літри речовини на квадратний метр ґрунту), повторіть маніпуляції навесні, додайте біогумус, перекопайте. Такі внесення допоможуть добре удобрити землю, знищити безліч. шкідниківпаразитів.

Вам також може сподобатися

Більше від автора