Солодке поєднання кислого та солодкого у соусі відмінно підходить для приготування курки. Цей соус надає страві унікального смаку і аромату, роблячи його більш апетитним і привабливим. Якщо ви хочете навчитися готувати смачний солодкий соус для курки, дотримуйтесь цього простого рецепту.
Основою цього соусу є такі інгредієнти, як соєвий соус, кетчуп, мед та гірчиця. Поєднання цих компонентів створює приємну солодку та пікантну смакову гармонію. Соус можна приготувати на плиті або на грилі, додати під час приготування курки або подати окремо як дип.
Для приготування соусу спочатку необхідно змішати у відповідних пропорціях соєвий соус, кетчуп, мед та гірчицю. Потім суміш потрібно розігріти на невеликому вогні та варити до загусання. В результаті вийде густий, але при цьому соус, що тече, з солодким і пікантним смаком, який ідеально підійде для курки.
складові | Кількість |
---|---|
Соєвий соус | 2 столові ложки |
Мед | 2 столові ложки |
Кетчуп | 2 столові ложки |
Часник | 2 зубчики |
Імбир (свіжий) | 1 столова ложка, натертий |
Борошно кукурудзяне | 1 столова ложка |
Вода | 1/4 склянки |
Рослинна олія | 1 столова ложка |
Сіль | за смаком |
Чи можна додавати цукор у курку?
Це може . Цукор можна вважати приправою, як і сіль. Небагато солі може допомогти збалансувати і посилити смак, якщо додавати її в невеликих кількостях, але занадто багато солі просто придушує інші смаки і натомість робить все солоним. Небагато цукру також може допомогти збалансувати та посилити смак.
З чого зроблена кисло-солодка курка?
Рецепт кисло-солодкої курки 1 ст.Кислий соус 2/3 склянки води 3 ст. цукру 3 ст. кетчупу 3 ст.л. оцту 2 ст.л. ананасового соку 1 ст. кукурудзяного крохмалю + 1…
Навіщо додавати цукор у курку?
Поряд із сіллю, цукор (коричневий або білий гранульований) є обов'язковим компонентом сухого розсолу, оскільки він необхідний як для підрум'янювання, так і для покращення смаку.