Що краще на гарнір до кролика?

До будь-якого способу приготовленого кролика відмінно підійде зелений міксалат з в'яленими помідорами, оливками та каперсами. З гарячих гарнірів – зелена квасоля з вершковим маслом, спаржа (зелена або біла), овочі на грилі або пару. Ну і, зрозуміло, картопля – запечена, варена або у вигляді вершкового пюре.

Яка найсмачніша частина у кролика?

Незвичайність кролятини в тому, що всі частини кролика потребують індивідуального підходу. Задню частину (жирнішу) краще смажити або запікати, а передню частину зазвичай гасять і відварюють. Добре, якщо м'ясо має тонкі прошарки жиру, які надають кролику м'якість та соковитість. Збережена копіяПохожі

Вам також може сподобатися

Більше від автора