З винаходом рецепту ечпочмака життя кочівників значно спростилося. Зникла необхідність робити тривалі зупинки для приготування їжі, тому що традиційно ечпочмак готувався з невеликим отвором посередині, в який заливали гарячий бульйон, і виходила гаряча повноцінна страва.
Морфологічні та синтаксичні властивості
відмінок | од. год. | мн. год. |
---|---|---|
Їм. | ечпочмак | ечпочмакі |
Р. | ечпочмака | ечпочмаків |
Д. | ечпочмаку | ечпочмакам |
Ст. | ечпочмак | ечпочмакі |
За легендою, ечпочмак з'явився як похідна їжа у кочових тюркських народів: пиріжки висушувалися, потім після довгого кінного переходу воїн міг залити в отвір зверху пиріжка гарячу воду і через п'ять хвилин отримував і першу, і другу страву разом – пиріжок з бульйоном наваристим всередині.
Сучасний ринок тактичного одягу та спорядження пропонує широкий вибір продукції, однак далеко не всі компанії…
Сільськогосподарська техніка відіграє ключову роль у забезпеченні ефективності фермерських господарств. Вона полегшує роботу, скорочує час…
Київ завжди славився своїм яскравим нічним життям, але особливе місце серед розваг займають казино. Одним…
Буковель — це справжня казка в серці Карпат, яка вабить туристів з усіх куточків України.…
Пакети типу дой пак від виробника є ідеальним вибором для бізнесів, які прагнуть створити якісну…
Випікання кондитерських виробів — це не лише приємне заняття, а й чудовий спосіб потішити близьких…