Чому білок буває каламутним? У свіжому яйця міститься вуглекислий газ, який і робить білок каламутним і більш густим, в'язким. Чим “старше” яйце, тим прозоріше і рідше білок: вуглекислий газ випаровується крізь пори шкаралупи.
Білок Яєчний білок (альбумін) свіжовідкладеного яйця буде каламутним, не зовсім прозорим. Це тому, що він містить вуглекислий газ, який повільно йде через шкаралупу в міру старіння яйця, перетворюючи білий колір у прозорий. Чим свіжіше яйце, тим густіше і каламутніше білок.
При овоскопії таке яйце не просвічується. Розмноження в яйці чудової палички, рожевого мікрокока, а також деяких дріжджів і цвілевих грибів, що утворюють червоний пігмент, викликає фарбування його вмісту рожевий чи червоний колір.
Сучасний ринок тактичного одягу та спорядження пропонує широкий вибір продукції, однак далеко не всі компанії…
Сільськогосподарська техніка відіграє ключову роль у забезпеченні ефективності фермерських господарств. Вона полегшує роботу, скорочує час…
Київ завжди славився своїм яскравим нічним життям, але особливе місце серед розваг займають казино. Одним…
Буковель — це справжня казка в серці Карпат, яка вабить туристів з усіх куточків України.…
Пакети типу дой пак від виробника є ідеальним вибором для бізнесів, які прагнуть створити якісну…
Випікання кондитерських виробів — це не лише приємне заняття, а й чудовий спосіб потішити близьких…