Чому білок буває каламутним? У свіжому яйця міститься вуглекислий газ, який і робить білок каламутним і більш густим, в'язким. Чим “старше” яйце, тим прозоріше і рідше білок: вуглекислий газ випаровується крізь пори шкаралупи.
Білок Яєчний білок (альбумін) свіжовідкладеного яйця буде каламутним, не зовсім прозорим. Це тому, що він містить вуглекислий газ, який повільно йде через шкаралупу в міру старіння яйця, перетворюючи білий колір у прозорий. Чим свіжіше яйце, тим густіше і каламутніше білок.
При овоскопії таке яйце не просвічується. Розмноження в яйці чудової палички, рожевого мікрокока, а також деяких дріжджів і цвілевих грибів, що утворюють червоний пігмент, викликає фарбування його вмісту рожевий чи червоний колір.
Автомобили Geely (Джили) завоевали свою популярность среди автолюбителей благодаря отличному соотношению цены и качества. В…
Світ манікюру постійно змінюється, а разом із ним зростають вимоги до якості матеріалів та інструментів.…
У світі духовних цінностей важливу роль відіграють релігійні символи, що супроводжують людину протягом усього життя.…
Підтримка автомобіля у належному стані вимагає регулярного технічного обслуговування та своєчасної заміни деталей. Однією з…
Автомобильные коврики играют важную роль в поддержании чистоты и комфорта внутри вашего автомобиля. Они не…
У світі сучасної стоматології якісні матеріали та інструменти є основою успішної роботи будь-якого спеціаліста. Стоматологічні…