Чому безе тріскається? Тут може бути кілька причин: занадто висока температура, погано збитий білок, а може ви використовували конвекцію при випіканні? Чи можна перезбити меренгу? Так, на жаль, можна.
Безе липне після випічки, якщо спочатку білковий крем було приготовлено неправильно. Достатньо трохи недозбити білкову суміш, щоб вона тримала форму, не опадала, але починала липнути після випікання. У цьому випадку слід наступного разу використовувати міксер на пару хвилин довше. Головне, не перестаратися.
Якщо білки перезбиті, вони стають сухими, піна стає грудками і втрачає обсяг, кінцевий продукт не досягне потрібного збільшення. Меренгу з малою кількістю цукру дуже легко перезбити.
Завершення школи та підготовка до іспитів — це важливий етап у житті кожного учня. Для…
Оформлення офісу — це важливий елемент іміджу будь-якої компанії або державної установи. Окрім меблів та…
Відкриті квартири-студії вже не перший рік на піку популярності. На це є безліч причин: зручно,…
Сучасний дизайн не перестає дивувати. В ньому все ще можна спостерігати багато сучасних елементів, але…
У сучасному світі техніка є невід'ємною частиною нашого життя, і багато людей інвестують значні кошти…
Бумажные пакеты — это простой и в то же время многофункциональный элемент повседневной жизни, который…