Людям із підвищеною чутливістю до риби (алергіків). Солону та копчену скумбрію не рекомендують вживати людям із хронічними захворюваннями шлунково-кишкового тракту, печінки та нирок. Джерелом дивовижного смаку японської кухні часто стає кацуо-буси – сушена скумбрія.
Солону та копчену рибу не рекомендують вживати людям із хронічними захворюваннями шлунково-кишкового тракту, печінки та нирок. Також логічно утриматися від вживання скумбрії тим, хто має алергію на рибу. Решта ж цілком можна їсти по 150-200 г скумбрії 2-3 рази на тиждень.
Джерело вітамінів Омега-3, інші поліненасичені жирні кислоти, цинк, мідь, вітамін А – по суті, якщо ви кожен день з'їдатимете невеликий шматочок скумбрії, Потреба в полівітамінах може і відпасти.
Світ манікюру постійно змінюється, а разом із ним зростають вимоги до якості матеріалів та інструментів.…
У світі духовних цінностей важливу роль відіграють релігійні символи, що супроводжують людину протягом усього життя.…
Підтримка автомобіля у належному стані вимагає регулярного технічного обслуговування та своєчасної заміни деталей. Однією з…
Автомобильные коврики играют важную роль в поддержании чистоты и комфорта внутри вашего автомобиля. Они не…
У світі сучасної стоматології якісні матеріали та інструменти є основою успішної роботи будь-якого спеціаліста. Стоматологічні…
Компания remix.in.ua с многолетним опытом работы занимает лидирующие позиции в Украине в сфере поставок оборудования…