Кидайте пельмені не в окріп, а в момент, коли з дна каструлі почнуть підніматися перші бульбашки (температура води 50-60 ° С). Після занурення у воду помішуйте пельмені шумівкою, щоб вони не прилипли до дна. Коли вода закипить, додайте склянку холодної води в каструлю і дочекайтеся повторного закипання.
Чому заморожені пельмені лопаються при варінні? Причина – у різниці температур. При занурення в киплячу воду крижані пельмені починають швидко розширюватись. Заморожені пельмені відносно сухі та не пластичні, тому при розширення вони починають лопаються і в результаті розвалюються.
Найчастіше це відбувається через те, що блюдо готується з порушенням технології приготування. Така неприємність може статися ще через низьку якість напівфабрикатів.
Випікання кондитерських виробів — це не лише приємне заняття, а й чудовий спосіб потішити близьких…
Сучасні портативні зарядні станції стали невід’ємною частиною життя для тих, хто постійно перебуває в русі…
Бесшовные стальные трубы находят широкое применение в различных отраслях: от строительства и производства до нефтегазовой…
С развитием цифровых технологий и распространением криптовалют всё больше людей интересуются возможностями обмена и торговли…
Беговые дорожки для ходьбы: что это, виды и преимущества Беговые дорожки для ходьбы – это…
Планируете провести время дома или устроить обед на работе, но при этом хотите вкусных суши?…