Кидайте пельмені не в окріп, а в момент, коли з дна каструлі почнуть підніматися перші бульбашки (температура води 50-60 ° С). Після занурення у воду помішуйте пельмені шумівкою, щоб вони не прилипли до дна. Коли вода закипить, додайте склянку холодної води в каструлю і дочекайтеся повторного закипання.
Чому заморожені пельмені лопаються при варінні? Причина – у різниці температур. При занурення в киплячу воду крижані пельмені починають швидко розширюватись. Заморожені пельмені відносно сухі та не пластичні, тому при розширення вони починають лопаються і в результаті розвалюються.
Найчастіше це відбувається через те, що блюдо готується з порушенням технології приготування. Така неприємність може статися ще через низьку якість напівфабрикатів.
Велосипед — это не только средство передвижения, но и отличный способ поддерживать активный образ жизни.…
Нейрохирург - специалист, занимающийся диагностикой и лечением заболеваний центральной и периферической нервной системы. К его…
Чиста вода – це основа здорового життя, але її якість може суттєво змінюватися через природні…
По своей природе канарейки очень активны и энергичны. Для нормальной жизни им крайне важно чаще…
Успішне кафе або ресторан сьогодні неможливо уявити без сучасного обладнання, яке не лише полегшує роботу…
Новый год - волшебное время, когда хочется подарить близким что-то особенное. Перед тем, как выбрать…