Килимок для випічки Для ідеальних макарон важливо все. Навіть килимок, на якому Ви печете. Звичайні силіконові килимки, килимки з круговою розміткою (які спеціально для макарон), звичайний пергамент не підходять. До них кришечки прилипають, не піднімаються чи піднімаються нерівномірно, тріскаються.
Розігріти духовку до 130-150 градусів. Режим – Конвекція. Увага! Саме конвекція, а не верх-низ+конвекція, це важливо, якщо ви хочете пекти макарони без сушіння.
Чому при випіканні тріскається поверхня макарон? Якщо кришечка піднялася куполом і потріскалася, то меренга нестабільна або перезбита, або недорозвинена. Друга причина-недостатньо висушені кришечки перед випічкою та від температурного шоку їх рве.
Беговые дорожки для ходьбы: что это, виды и преимущества Беговые дорожки для ходьбы – это…
Планируете провести время дома или устроить обед на работе, но при этом хотите вкусных суши?…
Автомобили Geely (Джили) завоевали свою популярность среди автолюбителей благодаря отличному соотношению цены и качества. В…
Світ манікюру постійно змінюється, а разом із ним зростають вимоги до якості матеріалів та інструментів.…
У світі духовних цінностей важливу роль відіграють релігійні символи, що супроводжують людину протягом усього життя.…
Підтримка автомобіля у належному стані вимагає регулярного технічного обслуговування та своєчасної заміни деталей. Однією з…