Медики застерігають: якщо випити зіпсований квас, можна запросто отруїтися. Тому важливо знати точну дату розливу та термін зберігання квасу. І за найменшого сумніву (вас збентежив смак або колір напою) краще відмовитися від його вживання.31 Jul 2017
З простроченого квасу або квасного сусла (концентрату) можна зробити самогон з легкими хлібними нотками у смаку та ароматі. Щоправда, багато залежить від якості сировини, тому використовувати для браги найдешевший квас, зроблений тільки ароматизаторів без солоду, погана ідея.
оцтове скисання квасу проявляється у різкому збільшенні кислотності напою, погіршенні смаку, зниженні щільності, помутнінні, на поверхні може з'явитися тонка плівка; гнильний запах квасу формується при розвитку гнильних форм термобактерій.
Потенційно небезпечним вважається споживання цього напою людьми, які страждають на гастрит і цироз печінки. Також не слідує його пити при гіпертонії та схильності до підвищеного артеріального тиску. Не рекомендується цей напій тим людям, які мають алергію на продукти, з яких він виготовлений.
Беговые дорожки для ходьбы: что это, виды и преимущества Беговые дорожки для ходьбы – это…
Планируете провести время дома или устроить обед на работе, но при этом хотите вкусных суши?…
Автомобили Geely (Джили) завоевали свою популярность среди автолюбителей благодаря отличному соотношению цены и качества. В…
Світ манікюру постійно змінюється, а разом із ним зростають вимоги до якості матеріалів та інструментів.…
У світі духовних цінностей важливу роль відіграють релігійні символи, що супроводжують людину протягом усього життя.…
Підтримка автомобіля у належному стані вимагає регулярного технічного обслуговування та своєчасної заміни деталей. Однією з…