Categories: Поради

Чи можна розморожувати гриби у воді?

Наливаємо у велику миску холодну воду, занурюємо туди заморожені лісові гриби і ретельно прополіскуємо. Потім витягаємо гриби з миски, замінюємо у ній воду і повторюємо процедуру.

Заморожені гриби готуються 15-20 хвилин після закипання. Перед смаженням варити їх не потрібно, можна одразу викладати на сковороду.

Заморожені гриби підходять всім видів термічної обробки. Їх можна, можливо смажити, варити, тушкувати чи запікати. Щоб довго не мучитися на кухні, підходить смачна та корисна страва під назвою «Спеке із заморожених грибів».

admin

Recent Posts

Підготовка до НМТ з української мови: ключ до успіху на іспитах

Завершення школи та підготовка до іспитів — це важливий етап у житті кожного учня. Для…

3 дні ago

Прапори в кабінет: вибір символіки для офісних просторів

Оформлення офісу — це важливий елемент іміджу будь-якої компанії або державної установи. Окрім меблів та…

4 дні ago

Інтер’єри з відкритими планами: правильне зонування простору

Відкриті квартири-студії вже не перший рік на піку популярності. На це є безліч причин: зручно,…

4 дні ago

Мікс старого і нового: як поєднувати вінтажні та сучасні елементи в інтер’єрі

Сучасний дизайн не перестає дивувати. В ньому все ще можна спостерігати багато сучасних елементів, але…

4 дні ago

Як максимально вигідно використовувати свою техніку для отримання грошей

У сучасному світі техніка є невід'ємною частиною нашого життя, і багато людей інвестують значні кошти…

4 дні ago

Бумажные пакеты и их интересные достоинства

Бумажные пакеты — это простой и в то же время многофункциональный элемент повседневной жизни, который…

5 днів ago