Зараз м'ясо бізона, схоже за смаком та видом на яловичину, вживається повсюдно, часто застосовується у традиційних стравах з яловичини. З буйволиного м'яса готують котлети, стейки, його гасять, фарширують, смажать, в'ялять. М'ясо буйвола соковите, маложирне і не дуже жилисте.
Із цього м'яса (його смак нагадує яловичину) можна приготувати відмінні стейки, особливо якщо перед смаженням обваляти їх у суміші трав та прянощів.
Степові харчуються в основному травою, до 25 кг трави на день, взимку трав'яною ганчіркою. Лісові ще їдять мох, лишайники, гілки. Можуть годуватись при снігу до 1 м глибиною. Густе хутро добре захищає бізона.
Автомобили Geely (Джили) завоевали свою популярность среди автолюбителей благодаря отличному соотношению цены и качества. В…
Світ манікюру постійно змінюється, а разом із ним зростають вимоги до якості матеріалів та інструментів.…
У світі духовних цінностей важливу роль відіграють релігійні символи, що супроводжують людину протягом усього життя.…
Підтримка автомобіля у належному стані вимагає регулярного технічного обслуговування та своєчасної заміни деталей. Однією з…
Автомобильные коврики играют важную роль в поддержании чистоты и комфорта внутри вашего автомобиля. Они не…
У світі сучасної стоматології якісні матеріали та інструменти є основою успішної роботи будь-якого спеціаліста. Стоматологічні…