Зараз м'ясо бізона, схоже за смаком та видом на яловичину, вживається повсюдно, часто застосовується у традиційних стравах з яловичини. З буйволиного м'яса готують котлети, стейки, його гасять, фарширують, смажать, в'ялять. М'ясо буйвола соковите, маложирне і не дуже жилисте.
Із цього м'яса (його смак нагадує яловичину) можна приготувати відмінні стейки, особливо якщо перед смаженням обваляти їх у суміші трав та прянощів.
Степові харчуються в основному травою, до 25 кг трави на день, взимку трав'яною ганчіркою. Лісові ще їдять мох, лишайники, гілки. Можуть годуватись при снігу до 1 м глибиною. Густе хутро добре захищає бізона.
Сучасний ринок тактичного одягу та спорядження пропонує широкий вибір продукції, однак далеко не всі компанії…
Сільськогосподарська техніка відіграє ключову роль у забезпеченні ефективності фермерських господарств. Вона полегшує роботу, скорочує час…
Київ завжди славився своїм яскравим нічним життям, але особливе місце серед розваг займають казино. Одним…
Буковель — це справжня казка в серці Карпат, яка вабить туристів з усіх куточків України.…
Пакети типу дой пак від виробника є ідеальним вибором для бізнесів, які прагнуть створити якісну…
Випікання кондитерських виробів — це не лише приємне заняття, а й чудовий спосіб потішити близьких…