Багато хто радить є ковбасу Фует разом з шкіркою. Вважається, що благородна пліснява разом із пряними спеціями, огортають ковбасу вишуканим ароматом, що нагадує грибний. І якщо зняти шкірку, ковбаса втратить частину свого особливого шарму. Але в будь-якому випадку обов'язково нарізайте Фует тонкими скибочками.
Класичний фует покритий благородною білою пліснявою. Гурмани цінують плісняву за тонкий грибний аромат, який вона надає м'ясу. Але вона має й інші переваги: наприклад, захист ковбаси від передчасного висихання. Зчищати з фуету білу оболонку не заведено, від цього він втрачає важливий компонент свого багатого смаку.
Фует нарізають тонкими скибочками. Ця смачна ковбаска добре поєднується із сиром, червоним вином (сухим чи напівсухим). Часто так і подають – хліб, товстий шматочок сиру та тонкі скибочки фуету, зелень, овочі, кухоль помідора. І вино, якщо бажаєте.
Завершення школи та підготовка до іспитів — це важливий етап у житті кожного учня. Для…
Оформлення офісу — це важливий елемент іміджу будь-якої компанії або державної установи. Окрім меблів та…
Відкриті квартири-студії вже не перший рік на піку популярності. На це є безліч причин: зручно,…
Сучасний дизайн не перестає дивувати. В ньому все ще можна спостерігати багато сучасних елементів, але…
У сучасному світі техніка є невід'ємною частиною нашого життя, і багато людей інвестують значні кошти…
Бумажные пакеты — это простой и в то же время многофункциональный элемент повседневной жизни, который…