Багато хто радить є ковбасу Фует разом з шкіркою. Вважається, що благородна пліснява разом із пряними спеціями, огортають ковбасу вишуканим ароматом, що нагадує грибний. І якщо зняти шкірку, ковбаса втратить частину свого особливого шарму. Але в будь-якому випадку обов'язково нарізайте Фует тонкими скибочками.
Класичний фует покритий благородною білою пліснявою. Гурмани цінують плісняву за тонкий грибний аромат, який вона надає м'ясу. Але вона має й інші переваги: наприклад, захист ковбаси від передчасного висихання. Зчищати з фуету білу оболонку не заведено, від цього він втрачає важливий компонент свого багатого смаку.
Фует нарізають тонкими скибочками. Ця смачна ковбаска добре поєднується із сиром, червоним вином (сухим чи напівсухим). Часто так і подають – хліб, товстий шматочок сиру та тонкі скибочки фуету, зелень, овочі, кухоль помідора. І вино, якщо бажаєте.
Сільськогосподарська техніка відіграє ключову роль у забезпеченні ефективності фермерських господарств. Вона полегшує роботу, скорочує час…
Київ завжди славився своїм яскравим нічним життям, але особливе місце серед розваг займають казино. Одним…
Буковель — це справжня казка в серці Карпат, яка вабить туристів з усіх куточків України.…
Пакети типу дой пак від виробника є ідеальним вибором для бізнесів, які прагнуть створити якісну…
Випікання кондитерських виробів — це не лише приємне заняття, а й чудовий спосіб потішити близьких…
Сучасні портативні зарядні станції стали невід’ємною частиною життя для тих, хто постійно перебуває в русі…