Як її правильно їсти?
Як видно, особливо багато в спарже вітаміну К, який покращує згортання крові та підтримує здоров'я судин. Крім того, вітамін К не менш важливий для зміцнення кісток, ніж кальцій. Фолієва кислота, якої також дуже багата спаржавідповідає за безліч важливих процесів в організмі.
Зелений, білий, фіолетовий – це все абсолютно природні кольори для спаржі. Якщо ж ми говоримо про локальний, сезонний продукт, то найчастіше в Україні можна, можливо зустріти спаржу зелену або зелену з фіолетовим відливом. І вже кілька років її ніжний смак для мене є головною гастрономічною насолодою весни.
Планируете провести время дома или устроить обед на работе, но при этом хотите вкусных суши?…
Автомобили Geely (Джили) завоевали свою популярность среди автолюбителей благодаря отличному соотношению цены и качества. В…
Світ манікюру постійно змінюється, а разом із ним зростають вимоги до якості матеріалів та інструментів.…
У світі духовних цінностей важливу роль відіграють релігійні символи, що супроводжують людину протягом усього життя.…
Підтримка автомобіля у належному стані вимагає регулярного технічного обслуговування та своєчасної заміни деталей. Однією з…
Автомобильные коврики играют важную роль в поддержании чистоты и комфорта внутри вашего автомобиля. Они не…