Насправді їх можна їсти практично сирими, так як вони добре промариновані в морській воді і тому вимагають мінімальної кулінарної обробки. Для початку, звичайно, їх потрібно повільно розморозити десь день потримати в холодильнику, потім обов'язково промити.
«Гребінець гарний у сирому вигляді. До сашимі, тартару або сашими з гребінець (По суті, відмінність у нарізці) можна, можливо зробити соус, головне, щоб він наголошував на власному смаку гребінецьне перебивав його.
Готові гребінці викладіть на блюдо, полийте лимонним соком, оливковою олією extra virgin, посипте насінням кунжуту та свіжомеленим перцем. Ніжне, солодке біле м'ясо морське гребінець Обов'язково Вам сподобається. Їсти гребінці треба негайно, доки не охолонули.