Можна також заморозити лисички у бульйоні. Для цього потрібно відварити лисички 1 раз, потім злити воду та відварити лисички повторно протягом 10 хвилин з додаванням солі та спецій. Охолоджений грибний бульйон потрібно розлити по невеликих контейнерах і надалі використовувати при приготуванні супів, соусів, жюльєну та різотто.
Не варто варити гриби надто довго, 20 хвилин цілком вистачить. Після того, як ви відкинете лисички на друшлаг їх потрібно промити під струменем води і знову просушити на рушник. Підготуйте пакети або пластикові ємності для заморозки.
З заморожених лисичок можна приготувати смачні грибні супи, посмажити їх із цибулею, запекти в духовці. Заморожені гриби підходять для приготування соусів, рагу, запіканок, як начинка для пирогів.
Сільськогосподарська техніка відіграє ключову роль у забезпеченні ефективності фермерських господарств. Вона полегшує роботу, скорочує час…
Київ завжди славився своїм яскравим нічним життям, але особливе місце серед розваг займають казино. Одним…
Буковель — це справжня казка в серці Карпат, яка вабить туристів з усіх куточків України.…
Пакети типу дой пак від виробника є ідеальним вибором для бізнесів, які прагнуть створити якісну…
Випікання кондитерських виробів — це не лише приємне заняття, а й чудовий спосіб потішити близьких…
Сучасні портативні зарядні станції стали невід’ємною частиною життя для тих, хто постійно перебуває в русі…