Можна також заморозити лисички у бульйоні. Для цього потрібно відварити лисички 1 раз, потім злити воду та відварити лисички повторно протягом 10 хвилин з додаванням солі та спецій. Охолоджений грибний бульйон потрібно розлити по невеликих контейнерах і надалі використовувати при приготуванні супів, соусів, жюльєну та різотто.
Не варто варити гриби надто довго, 20 хвилин цілком вистачить. Після того, як ви відкинете лисички на друшлаг їх потрібно промити під струменем води і знову просушити на рушник. Підготуйте пакети або пластикові ємності для заморозки.
З заморожених лисичок можна приготувати смачні грибні супи, посмажити їх із цибулею, запекти в духовці. Заморожені гриби підходять для приготування соусів, рагу, запіканок, як начинка для пирогів.
Завершення школи та підготовка до іспитів — це важливий етап у житті кожного учня. Для…
Оформлення офісу — це важливий елемент іміджу будь-якої компанії або державної установи. Окрім меблів та…
Відкриті квартири-студії вже не перший рік на піку популярності. На це є безліч причин: зручно,…
Сучасний дизайн не перестає дивувати. В ньому все ще можна спостерігати багато сучасних елементів, але…
У сучасному світі техніка є невід'ємною частиною нашого життя, і багато людей інвестують значні кошти…
Бумажные пакеты — это простой и в то же время многофункциональный элемент повседневной жизни, который…