Можна, можливо чи освітлювати брагу без застосування додаткових речовин? Дозрілу цукрову брагу можна залишити на холоді (від 5 до 15 ° С) на кілька днів (навіть до 2-3 тижнів), тоді брага освітлюється без сторонніх втручань. Однак фруктові та зернові браги можуть за цей час закиснути.
Потрапляючи в перегінний куб, ці грибки починають пригоряти до днища, надаючи самогону огидний нудотний запах і неприємний смак. Саме для того, щоб позбавитися подібної проблеми і потрібно висвітлити брагутобто очистити її, перед тим, як приступати до перегонці.
На 10 літрів браги потрібно 2 г желатину. Залити желатин холодною водою (0,4 л), залишити на 24 години через кожні 8 замінюючи воду свіжою. Через добу злити останню партію холодної води, додати теплу (0,4 л), добре перемішати і ввести желатиновий розчин брагу. Чекати три доби, акуратно зцідити спиртне.
Сучасні портативні зарядні станції стали невід’ємною частиною життя для тих, хто постійно перебуває в русі…
Бесшовные стальные трубы находят широкое применение в различных отраслях: от строительства и производства до нефтегазовой…
С развитием цифровых технологий и распространением криптовалют всё больше людей интересуются возможностями обмена и торговли…
Беговые дорожки для ходьбы: что это, виды и преимущества Беговые дорожки для ходьбы – это…
Планируете провести время дома или устроить обед на работе, но при этом хотите вкусных суши?…
Автомобили Geely (Джили) завоевали свою популярность среди автолюбителей благодаря отличному соотношению цены и качества. В…