Categories: Поради

Чим покрити фрукти на торті?

3 способи зберегти свіжість ягід на торті Покрити ягоди та розрізи нейтральним гелем; Желатин; Медом.Jul 31, 2021

КІЛЬКА ВАЖЛИВИХ ПРАВИЛ ПРИ КРАШЕННІ ТОРТА ЯГОДАМИ: Цілі ягоди краще зберігаються, ніж різані. Якщо все-таки хочете використовувати половинки/четвертинки, то покрийте зріз нейтральною глазур'ю, інакше через годину вони вже будуть зів'ялими. Не відривайте гілочки з ягід (грона смородини, полуниці, черешні, вишні).

Спосіб приготування:

  1. Розбавляємо желатин у холодній кип'яченій воді чи фруктовому соку з урахуванням 1 столова ложка на 100гр води.
  2. Залишаємо желатин до набухання.
  3. Викладаємо ягоди та фрукти на вже остиглий торт.
  4. Акуратно покриваємо композицію, що вийшла, готовим желатином за допомогою пензля.

Сьогодні ми навчимо, як зацукрувати фрукти самостійно – швидко і просто.Процес створення декору для торта

  1. Розбити яйця та відокремити білки від жовтків.
  2. Покрити фрукти і ягоди збитими білками за допомогою пензлика.
  3. Посипати фрукти і ягоди цукровим піском або пудрою і дати висохнути.

Dec 29, 2014

admin

Recent Posts

Мілітарист: ваш надійний партнер у світі тактичного спорядження

Сучасний ринок тактичного одягу та спорядження пропонує широкий вибір продукції, однак далеко не всі компанії…

2 дні ago

Переваги покупки запчастин для сільськогосподарської техніки в інтернет-магазині Трактор-Маркет

Сільськогосподарська техніка відіграє ключову роль у забезпеченні ефективності фермерських господарств. Вона полегшує роботу, скорочує час…

1 тиждень ago

Казино SL KYIV: азарт і розваги в серці Києва

Київ завжди славився своїм яскравим нічним життям, але особливе місце серед розваг займають казино. Одним…

1 тиждень ago

Незабутній відпочинок у Буковелі: зручні тури з Києва

Буковель — це справжня казка в серці Карпат, яка вабить туристів з усіх куточків України.…

2 тижні ago

Пакети типу дой пак від виробника

Пакети типу дой пак від виробника є ідеальним вибором для бізнесів, які прагнуть створити якісну…

3 тижні ago

З чого почати випікати кондитерські вироби: базові інгредієнти та популярні начинки

Випікання кондитерських виробів — це не лише приємне заняття, а й чудовий спосіб потішити близьких…

3 тижні ago