Сорт. Ламбруско виготовляється з однойменних та інших місцевих сортів, які у Франції взагалі не вирощують. Методи виробництва. Ламбруско виробляється за спрощеною технологією, яка носить назву метод Шарма, а шампанське – за складною та дорогою класичною шампанською технологією.
Ламбруско – Ігристе вино з півночі Італії, найчастіше – червоне та солодке, рідше – біле та сухе. Названо воно на честь того самого сорту винограду, з якого виготовляється. Італійці вирощують понад 60 різновидів Ламбруско, а саме вино найчастіше виробляють як купаж із кількох сортів.
Ламбруско — італійське ігристе вино, яке виготовляють із однойменного сорту винограду в області Емілія-Романья. Це легке вино, яке буває як червоним, так і білим.
Вино рубіново-червоного кольору з рожевими відблисками. Насичений аромат наповнений тонами червоних ягід та відтінками фіалки. Має соковитий свіжий смаком з нотками вишні, малини, полуниці, ожини та бархатистим післясмаком.
Успішне кафе або ресторан сьогодні неможливо уявити без сучасного обладнання, яке не лише полегшує роботу…
Новый год - волшебное время, когда хочется подарить близким что-то особенное. Перед тем, как выбрать…
Беговые дорожки профессиональные: особенности и преимущества Беговые дорожки профессиональные – это специализированное оборудование, разработанное для…
Поминальний обід — це важлива складова традиційного вшанування пам’яті близьких. Цей захід об’єднує рідних і…
Мультитули давно стали незамінним інструментом для тих, хто цінує зручність, універсальність і надійність. Серед багатьох…
Канілірована сітка — це універсальний матеріал, який стане в пригоді для багатьох задач: від облаштування…