Солити м'ясо потрібно не до приготування, а майже в самому його кінці. Сіль викликає виділення м'ясного соку, що погіршує смак м'яса.
При смаженні м'ясо краще солити на стадії напівготовності після того, як воно вже трохи обсмажилося, в такому випадку м'ясо виходить ніжним та соковитим. Якщо посолити м'ясо сирим, воно відразу ж дасть сік і буде твердим. Такі ж правила і для печінки.
Солити м'ясо слід перед самим смаженням, беручи солі по 1/2 чайної ложечки на кожний фунт м'яса. Перед смаженням треба м'який шматок відбити металевою сапочкою, інакше одна частина, тонша, пересмажиться, тоді як інша не досмажиться.
Пакети типу дой пак від виробника є ідеальним вибором для бізнесів, які прагнуть створити якісну…
Випікання кондитерських виробів — це не лише приємне заняття, а й чудовий спосіб потішити близьких…
Сучасні портативні зарядні станції стали невід’ємною частиною життя для тих, хто постійно перебуває в русі…
Бесшовные стальные трубы находят широкое применение в различных отраслях: от строительства и производства до нефтегазовой…
С развитием цифровых технологий и распространением криптовалют всё больше людей интересуются возможностями обмена и торговли…
Беговые дорожки для ходьбы: что это, виды и преимущества Беговые дорожки для ходьбы – это…