1884 рік — Анджело Моріондо розробив кавоварку і представив свій винахід у Турині. Він хотів задовольнити клієнтів, що вічно поспішають, у своєму барі. Напій, приготовлений у такій машині, назвали “еспресо”.31 лип. 2019 р.
Еспресо родом з Італії. Назва кави походить від італійського слова, одне із значень якого – «виражений».
Кава живе всього 30-40 секунд після помелу та приготування, потім вмирає: губляться корисні властивості, кавові олії, згасають смакові якості. Якщо налити напій у холодний посуд, він гине в першу ж секунду і буде гірким. Тому чим товстіший матеріал, з якого виготовлений кухоль, тим краще.
Сільськогосподарська техніка відіграє ключову роль у забезпеченні ефективності фермерських господарств. Вона полегшує роботу, скорочує час…
Київ завжди славився своїм яскравим нічним життям, але особливе місце серед розваг займають казино. Одним…
Буковель — це справжня казка в серці Карпат, яка вабить туристів з усіх куточків України.…
Пакети типу дой пак від виробника є ідеальним вибором для бізнесів, які прагнуть створити якісну…
Випікання кондитерських виробів — це не лише приємне заняття, а й чудовий спосіб потішити близьких…
Сучасні портативні зарядні станції стали невід’ємною частиною життя для тих, хто постійно перебуває в русі…