Шурпу їдять гарячої руки, що обпалює, витягають з неї шматки м'яса. Подають її, зазвичай, в обід.
Існує два основні методи приготування шурпи: каурма або смажена шурпа і кайтнаму – варена шурпа. У першому варіанті м'ясо та інші інгредієнти обсмажуються у казані, заливаються водою та варяться до готовності. Другий варіант обходиться без обсмажування – Все довго вариться на повільному вогні.
м'ясо для використання в шурпе, варто обсмажити – торгу з нього виділиться більше жиру; у суповому наборі обов'язково використовують картопля, також слід використовувати пару цибулин, моркв, болгарських перців та пучок зелені.
Беговые дорожки для ходьбы: что это, виды и преимущества Беговые дорожки для ходьбы – это…
Планируете провести время дома или устроить обед на работе, но при этом хотите вкусных суши?…
Автомобили Geely (Джили) завоевали свою популярность среди автолюбителей благодаря отличному соотношению цены и качества. В…
Світ манікюру постійно змінюється, а разом із ним зростають вимоги до якості матеріалів та інструментів.…
У світі духовних цінностей важливу роль відіграють релігійні символи, що супроводжують людину протягом усього життя.…
Підтримка автомобіля у належному стані вимагає регулярного технічного обслуговування та своєчасної заміни деталей. Однією з…