Маскарпоне необхідно зберігати при температурі +2 – +5 С. Закрите впакування маскарпоне вдома покладіть у холодильник, ближче до морозильної камери, і постарайтеся використовувати протягом тижня. А от заморожувати маскарпоне не варто: від цього він може розшаруватись та втратити свій смак.
Як такий м'які сири, наприклад Маскарпоне та його аналоги, про які я нещодавно писала у цій статті, легко переносять заморозку. Відповідно, і креми на їх основі теж залишаться стабільними. Тому ви можете сміливо заморожувати “Червоний оксамит”. Він стане набагато смачнішим, ніж до зберігання у морозильній камері.
Що заморожування робить з сиром Коли ви заморожуєте сирВін втрачає вологу і частину своєї текстури, а при розморожуванні стає більш сухим і розсипчастим. Сир може зберігатися у морозильній камері близько 6 місяців. Перед вживанням його краще перекласти в холодильник і розморозити 6-8 год.
Вершковий сир після розморожування має зернисту та розсипчасту текстуру. Коли ви заморожуєте вершковий сир або вже готовий крем-чиз, то вода, що міститься в вершках, перетворюється на кристали льоду. В результаті заморожений крем стає зернистим, розсипчастим та вологим, а також може потекти після морозильної камери.
Світ манікюру постійно змінюється, а разом із ним зростають вимоги до якості матеріалів та інструментів.…
У світі духовних цінностей важливу роль відіграють релігійні символи, що супроводжують людину протягом усього життя.…
Підтримка автомобіля у належному стані вимагає регулярного технічного обслуговування та своєчасної заміни деталей. Однією з…
Автомобильные коврики играют важную роль в поддержании чистоты и комфорта внутри вашего автомобиля. Они не…
У світі сучасної стоматології якісні матеріали та інструменти є основою успішної роботи будь-якого спеціаліста. Стоматологічні…
Компания remix.in.ua с многолетним опытом работы занимает лидирующие позиции в Украине в сфере поставок оборудования…