Так ж їх можна їсти в сушеному вигляді без додаткової обробки, як сухарики. Розтерті сушені білі гриби можна додавати в соуси та бульйони. Білий гриб низькокалорійний та легший за інших грибів перетравлюється шлунком, крім того, він лідер серед грибів за вмістом мінералів.
Використати сушені гриби можна попередньо замочивши їх у теплій воді приблизно на 20 хвилин. Замість 200-300 грамів свіжих грибів, вказаних у рецепті, можна використовувати 30 грамів сушених. Сухі гриби підходять для грибних соусів та супів, страв з дичиною.
Як це є Сушені печериці використовують для приготування супів, гарячих м'ясних та овочевих страв, додають у соуси та маринади. Гриби гармонійно поєднуються з яйцями, сиром, оливками, їх можна, можливо додавати в начинку для пирогів, піци, страви з м'яса птиці та дичини.