Categories: Поради

Що буде з організмом, якщо кожен день є Доширак?

До очевидних мінусів цього продукту можна віднести надлишок натрію, який у нормі необхідний для нормального функціонування нашого організму, але у великих кількостях він загрожує підвищеним ризиком раку шлунка, хвороб серця та інсульту.

У малій кількості він безпечний. Але якщо пристраститися до нього, це може призвести до неврологічним ушкодженням, підвищити ризик лімфоми та спричинити збільшення печінки. Крім того, деякі люди можуть спостерігати порушення зору. Глутамат натрію – ще один спірний інгредієнт.

Шкода локшини швидкого приготування – це надлишок натрію, який у великих кількостях може призвести до раку шлунка, хвороб серця та інсульту. Крім того, локшина містить різні консерванти та підсилювачі смаку.

admin

Recent Posts

З чого почати випікати кондитерські вироби: базові інгредієнти та популярні начинки

Випікання кондитерських виробів — це не лише приємне заняття, а й чудовий спосіб потішити близьких…

12 години ago

Ремонт портативних зарядних станцій: як повернути пристрій до роботи

Сучасні портативні зарядні станції стали невід’ємною частиною життя для тих, хто постійно перебуває в русі…

1 день ago

Сортамент стальных бесшовных труб: особенности и применение

Бесшовные стальные трубы находят широкое применение в различных отраслях: от строительства и производства до нефтегазовой…

1 день ago

Обмен криптовалюты в Бишкеке: быстро и безопасно с xbt.kg

С развитием цифровых технологий и распространением криптовалют всё больше людей интересуются возможностями обмена и торговли…

4 дні ago

Беговые дорожки для ходьбы: что это, виды и преимущества

Беговые дорожки для ходьбы: что это, виды и преимущества Беговые дорожки для ходьбы – это…

7 днів ago

Хотите забрать суши сет на вынос в Днепре?

Планируете провести время дома или устроить обед на работе, но при этом хотите вкусных суши?…

2 тижні ago