До будь-якого способу приготовленого кролика відмінно підійде зелений міксалат з в'яленими помідорами, оливками та каперсами. З гарячих гарнірів – зелена квасоля з вершковим маслом, спаржа (зелена або біла), овочі на грилі або пару. Ну і, зрозуміло, картопля – запечена, варена або у вигляді вершкового пюре.
Незвичайність кролятини в тому, що всі частини кролика потребують індивідуального підходу. Задню частину (жирнішу) краще смажити або запікати, а передню частину зазвичай гасять і відварюють. Добре, якщо м'ясо має тонкі прошарки жиру, які надають кролику м'якість та соковитість. Збережена копіяПохожі
Пакети типу дой пак від виробника є ідеальним вибором для бізнесів, які прагнуть створити якісну…
Випікання кондитерських виробів — це не лише приємне заняття, а й чудовий спосіб потішити близьких…
Сучасні портативні зарядні станції стали невід’ємною частиною життя для тих, хто постійно перебуває в русі…
Бесшовные стальные трубы находят широкое применение в различных отраслях: от строительства и производства до нефтегазовой…
С развитием цифровых технологий и распространением криптовалют всё больше людей интересуются возможностями обмена и торговли…
Беговые дорожки для ходьбы: что это, виды и преимущества Беговые дорожки для ходьбы – это…