Силіконові форми – універсальний інструмент на кухні, який можна використовувати для приготування найрізноманітніших страв та випічки. Вони мають кілька переваг: вироби з силікону не пригорають, легко роз'ємні, відмінно зберігають форму і не вимагають обов'язкового змащення маслом або маслом.

У силіконові форми можна заливати все, що завгодно – від кексів та пирогів до мусів та замороженого десерту. Вони безпечні для використання з продуктами на основі борошна, цукру, яєць, молока та інших інгредієнтів, які зазвичай використовуються у кулінарії.

Завдяки ніжній текстурі та еластичності силікону, ви зможете легко виготовити красиві та формові вироби. Наприклад, силіконові форми для кексів забезпечують рівне запікання та легку демонтажну конструкцію для миттєвого приготування різних типів кексів або мафінів. А силіконові форми для печива дозволяють швидко та без зайвих зусиль сформувати продукт у потрібній формі.

Продукт Ще варіанти
Цукерки Шоколад, карамель
Фрукти Ягоди, банани, яблука
Йогурт Сир, кефір, сметана
Сік Лимонад, компот
Кава Чай, гарячий шоколад

Віск чи парафін (Ми рекомендуємо бджолиний віск);

Що заливати у силіконову форму?

Силікони для створення деталізованих виробів, можуть використовуватися для лиття воску, смол, поліуретанів., але не працюють з латексом, сіркою та деякими іншими сполуками. Ці форми також можна використовувати для лиття харчових продуктів, таких як шоколад, желе або муси.

Що можна зробити у силіконовій формі?

Допустимий температурний діапазон силіконової форми дуже широкий – від -40°С до +230°С.Це означає, що у силіконі можна не тільки випікати кекси, пироги, коржі для тортів, запіканки та омлети, але й охолоджувати та заморожувати продукти. Харчовий силікон – інертний матеріал, він не вступає у взаємодію із готовими стравами.

Чим змащувати силіконові форми для випікання?

Для змащування краще брати олію без запаху. При очищенні в посудомийній машинці або з миючим для подальшого приготування необхідно знову промазати дно маслом. Збережена копія

Вам також може сподобатися

Більше від автора