Який зіджу на смак? У неароматизованого зіджу смак можна порівняти з нашою горілкою, тільки трохи солодший і значно менш спиртовий. У продукту з добавками м'якший смак, міцність зазвичай не перевищує 13% – його легко пити як самостійно, так і розбавляючи содовою.
Корейський етикет
Соджу можна пити і в холодному, і в теплому вигляді, при цьому крига в напій не додають. Оскільки міцність напою невелика, його п'ють маленькими ковтками, але не можна доливати зіджупоки стопка не спорожніє.
Завершення школи та підготовка до іспитів — це важливий етап у житті кожного учня. Для…
Оформлення офісу — це важливий елемент іміджу будь-якої компанії або державної установи. Окрім меблів та…
Відкриті квартири-студії вже не перший рік на піку популярності. На це є безліч причин: зручно,…
Сучасний дизайн не перестає дивувати. В ньому все ще можна спостерігати багато сучасних елементів, але…
У сучасному світі техніка є невід'ємною частиною нашого життя, і багато людей інвестують значні кошти…
Бумажные пакеты — это простой и в то же время многофункциональный элемент повседневной жизни, который…