Тертий хрін додають у різні соуси. Сирий корінь іноді додають в овочеві салати та супи, переважно холодні.. Щоб пом'якшити гостроту, приправу роблять на сметані, вершках чи йогурті. Є рецепти квасу та алкогольних напоїв з додаванням хрону. Збережена копія
Хрін можна зберігати не тільки в холодильній, а й у морозильній камері. Коріння прекрасно зберігає свій смак та аромат. Для заморожування промиту та очищену сировину нарізають зручними порційними шматочками – по 2-4 см. Його засипають у чисті герметичні контейнери або пакети та зберігають до наступного врожаю.
Сільськогосподарська техніка відіграє ключову роль у забезпеченні ефективності фермерських господарств. Вона полегшує роботу, скорочує час…
Київ завжди славився своїм яскравим нічним життям, але особливе місце серед розваг займають казино. Одним…
Буковель — це справжня казка в серці Карпат, яка вабить туристів з усіх куточків України.…
Пакети типу дой пак від виробника є ідеальним вибором для бізнесів, які прагнуть створити якісну…
Випікання кондитерських виробів — це не лише приємне заняття, а й чудовий спосіб потішити близьких…
Сучасні портативні зарядні станції стали невід’ємною частиною життя для тих, хто постійно перебуває в русі…