Тертий хрін додають у різні соуси. Сирий корінь іноді додають в овочеві салати та супи, переважно холодні.. Щоб пом'якшити гостроту, приправу роблять на сметані, вершках чи йогурті. Є рецепти квасу та алкогольних напоїв з додаванням хрону. Збережена копія
Хрін можна зберігати не тільки в холодильній, а й у морозильній камері. Коріння прекрасно зберігає свій смак та аромат. Для заморожування промиту та очищену сировину нарізають зручними порційними шматочками – по 2-4 см. Його засипають у чисті герметичні контейнери або пакети та зберігають до наступного врожаю.
Завершення школи та підготовка до іспитів — це важливий етап у житті кожного учня. Для…
Оформлення офісу — це важливий елемент іміджу будь-якої компанії або державної установи. Окрім меблів та…
Відкриті квартири-студії вже не перший рік на піку популярності. На це є безліч причин: зручно,…
Сучасний дизайн не перестає дивувати. В ньому все ще можна спостерігати багато сучасних елементів, але…
У сучасному світі техніка є невід'ємною частиною нашого життя, і багато людей інвестують значні кошти…
Бумажные пакеты — это простой и в то же время многофункциональный элемент повседневной жизни, который…