Бобові – різноманітні продукти, що широко використовуються в харчуванні, як для приготування страв, так і сирому вигляді. До групи бобових відносяться, власне, різні види бобів, квасоля, горох, соя, нут, сочевиця, чин, маш, а також арахіс, хоча на споживчому рівні його частіше зараховують до горіхів.
Однак квасоля, горох та інші зернобобові (тобто бобові в сухих зернах) – досить важка для перетравлення їжа, тому їх потрібно вживати з обережністю людям із захворюваннями травної системи та хворим на подагру. Краще не їсти їх разом із хлібом, грибами, горіхами.
До популярних видів зернобобових відносяться всі сорти сушеної квасолі – такі як квасоля звичайна, квасоля лімська, каролінські боби та зелені боби. Турецький горох (нут), горох коров'ячий, вигна китайська та голубиний горох – це теж зернобобові, так само як і всі сорти сочевиці.
Автомобили Geely (Джили) завоевали свою популярность среди автолюбителей благодаря отличному соотношению цены и качества. В…
Світ манікюру постійно змінюється, а разом із ним зростають вимоги до якості матеріалів та інструментів.…
У світі духовних цінностей важливу роль відіграють релігійні символи, що супроводжують людину протягом усього життя.…
Підтримка автомобіля у належному стані вимагає регулярного технічного обслуговування та своєчасної заміни деталей. Однією з…
Автомобильные коврики играют важную роль в поддержании чистоты и комфорта внутри вашего автомобиля. Они не…
У світі сучасної стоматології якісні матеріали та інструменти є основою успішної роботи будь-якого спеціаліста. Стоматологічні…