Categories: Поради

Що стосується бобових продуктів?

Бобові – різноманітні продукти, що широко використовуються в харчуванні, як для приготування страв, так і сирому вигляді. До групи бобових відносяться, власне, різні види бобів, квасоля, горох, соя, нут, сочевиця, чин, маш, а також арахіс, хоча на споживчому рівні його частіше зараховують до горіхів.

Однак квасоля, горох та інші зернобобові (тобто бобові в сухих зернах) – досить важка для перетравлення їжа, тому їх потрібно вживати з обережністю людям із захворюваннями травної системи та хворим на подагру. Краще не їсти їх разом із хлібом, грибами, горіхами.

До популярних видів зернобобових відносяться всі сорти сушеної квасолі – такі як квасоля звичайна, квасоля лімська, каролінські боби та зелені боби. Турецький горох (нут), горох коров'ячий, вигна китайська та голубиний горох – це теж зернобобові, так само як і всі сорти сочевиці.

admin

Recent Posts

Мілітарист: ваш надійний партнер у світі тактичного спорядження

Сучасний ринок тактичного одягу та спорядження пропонує широкий вибір продукції, однак далеко не всі компанії…

2 дні ago

Переваги покупки запчастин для сільськогосподарської техніки в інтернет-магазині Трактор-Маркет

Сільськогосподарська техніка відіграє ключову роль у забезпеченні ефективності фермерських господарств. Вона полегшує роботу, скорочує час…

1 тиждень ago

Казино SL KYIV: азарт і розваги в серці Києва

Київ завжди славився своїм яскравим нічним життям, але особливе місце серед розваг займають казино. Одним…

1 тиждень ago

Незабутній відпочинок у Буковелі: зручні тури з Києва

Буковель — це справжня казка в серці Карпат, яка вабить туристів з усіх куточків України.…

2 тижні ago

Пакети типу дой пак від виробника

Пакети типу дой пак від виробника є ідеальним вибором для бізнесів, які прагнуть створити якісну…

3 тижні ago

З чого почати випікати кондитерські вироби: базові інгредієнти та популярні начинки

Випікання кондитерських виробів — це не лише приємне заняття, а й чудовий спосіб потішити близьких…

3 тижні ago