Ніж з довгим, середнім по ширині мечем з центрованим вістрям. Застосовується для обробки великих і середніх овочів, нарізки великих шматків м'яса, курки, великої риби. Стандартний розмір обробного ножа – близько 20 см (8 дюймів).
Цей універсальний різальний інструмент легко впорається з шинкою, домашнім птахом, різним м'ясом: як сирим, так і приготованим. За допомогою обробного ножа ви зможете підготувати порційні шматочки майбутньої страви або розділити готову страву на порції (у тандемі з великою кухонною вилкою).
Філейний ніж потрібен для обробки та нарізки риби. Його незвичайна конструкція допомагає легко знімати м'якоть з кісток, відокремлювати шкіру та робити тонку акуратну нарізку для бутербродів, суші та ролів.
Ніж для хліба – ніж із зубчастим лезом для нарізки хліба Сирний ніж – призначений для нарізки сиру Ніж для видалення кісток ніж з гострим прямим мечем для видалення кісток з птиці, м'яса та риби Обробний ніж – довгий ніж з тонким клинком для нарізування м'яса.
Сільськогосподарська техніка відіграє ключову роль у забезпеченні ефективності фермерських господарств. Вона полегшує роботу, скорочує час…
Київ завжди славився своїм яскравим нічним життям, але особливе місце серед розваг займають казино. Одним…
Буковель — це справжня казка в серці Карпат, яка вабить туристів з усіх куточків України.…
Пакети типу дой пак від виробника є ідеальним вибором для бізнесів, які прагнуть створити якісну…
Випікання кондитерських виробів — це не лише приємне заняття, а й чудовий спосіб потішити близьких…
Сучасні портативні зарядні станції стали невід’ємною частиною життя для тих, хто постійно перебуває в русі…