Сирий кешью – універсальна складова і для салатів, і для десертів. Перевага кешью перед іншими горіхами у меншій калорійності. вуглеводи – 22,5 гр – 17,58%.

Під час смаження горіхам завдається невелика шкода, руйнуються корисні ненасичені кислоти, які головним чином відповідають за підтримку на потрібному рівні артеріального тиску, гальмують старіння. Якщо розглядати ситуацію з такої точки, то сирі горіхи корисніші для здоров'я людини.

Горіхи кеш'ю використовують для перекушування, додають у мюслі сирими або підсмаженими на сковороді в салати, каррі, песто, страви з рису, локшини та азіатські страви вок.

Кешью містить ненасичені жирні кислоти – омега 3, омега 6 та омега 9, які взаємодіють між собою та чудово підтримують роботу нервової системи. Крім цього, часто кеш'ю стає джерелом вітаміну групи В, а також таких корисних мінералів як калій, магній, цинк, селен, мідь, залізо тощо.

Вам також може сподобатися

Більше від автора