Цукор vs мед, патока Правда, їли його все одно тільки на свята, та й уприкуску. Для варень споконвіку на Русі використовували мед чи патоку. А іноді ягоди взагалі уварювали у власному соку, а потім зберігали в керамічному посуді, заливаючи зверху щільним жиром.
Оскільки цукор за старих часів коштував дуже дорого, в процесі готування варення зазвичай використовували мед чи патоку. Такою технологією здебільшого користувалися багаті люди, а селяни уварювали ягоди 5-6 годин у згаслій, але попередньо добре протопленій російській печі.
У страви для більшої тонкості смаку римляни додавали морського розсолу. замість солі. Але найбільше цінувалася в їжі морська вода з морських раковин.
Сільськогосподарська техніка відіграє ключову роль у забезпеченні ефективності фермерських господарств. Вона полегшує роботу, скорочує час…
Київ завжди славився своїм яскравим нічним життям, але особливе місце серед розваг займають казино. Одним…
Буковель — це справжня казка в серці Карпат, яка вабить туристів з усіх куточків України.…
Пакети типу дой пак від виробника є ідеальним вибором для бізнесів, які прагнуть створити якісну…
Випікання кондитерських виробів — це не лише приємне заняття, а й чудовий спосіб потішити близьких…
Сучасні портативні зарядні станції стали невід’ємною частиною життя для тих, хто постійно перебуває в русі…