Є чи шкода Полби для здоров'я? Від вживання Полби багато користі, але є і шкода для організму для людей з індивідуальною алергією на якийсь компонент, а також з целіакією чи непереносимістю глютена.
Полба – Найцінніший злак, який зараз переживає новий виток популярності. Це натуральний, корисний екологічно чистий продукт. Вона вважається попередницею пшениці. Корисність пшениці укладена у висівках, тобто в оболонці зерна.
Полба, вона ж пшениця двозернянка, вона ж емер (Triticum dicoccum) – особливий вид пшениці: зерно Полби покрито кількома шарами плівки. Це родичка тверда пшениці (тією, з якої роблять хороші спагетті): і у Полби, і у твердої пшениці – 28 хромосом.
Сучасний ринок тактичного одягу та спорядження пропонує широкий вибір продукції, однак далеко не всі компанії…
Сільськогосподарська техніка відіграє ключову роль у забезпеченні ефективності фермерських господарств. Вона полегшує роботу, скорочує час…
Київ завжди славився своїм яскравим нічним життям, але особливе місце серед розваг займають казино. Одним…
Буковель — це справжня казка в серці Карпат, яка вабить туристів з усіх куточків України.…
Пакети типу дой пак від виробника є ідеальним вибором для бізнесів, які прагнуть створити якісну…
Випікання кондитерських виробів — це не лише приємне заняття, а й чудовий спосіб потішити близьких…