загальна калорійність страви / вага страви = калорійність однієї порції / 100 г. З цієї пропорції отримуємо універсальну формулу для розрахунку калорійності страви: загальна калорійність страви * 100/вага страви = калорійність 100 р.
Таблиця калорійності продуктів харчування
Назва продукту | Калорії (Ккал) | Вуглеводи (грам) |
---|---|---|
Молоко сухе 15% | 432 | 44.7 |
Молоко сухе 25% | 483 | 39.3 |
Молоко сухе нежирне | 362 | 52.6 |
Морозиво пломбір | 232 | 20.4 |
•6 Dec 2016
Тим не менш, вони також містять велику кількість білка, вітамінів, мінералів, клітковини та корисних жирів. кеш'ю (600 ккал); фісташки (556 ккал); волоський горіх (656 ккал);Деякі з молочних продуктів та їхня середня калорійність:
- молоко (43 ккал);
- сир (236 ккал);
- йогурт (60 ккал);
- вершкове масло (716 ккал).