загальна калорійність страви / вага страви = калорійність однієї порції / 100 г. З цієї пропорції отримуємо універсальну формулу для розрахунку калорійності страви: загальна калорійність страви * 100/вага страви = калорійність 100 р.

Таблиця калорійності продуктів харчування

Назва продукту Калорії (Ккал) Вуглеводи (грам)
Молоко сухе 15% 432 44.7
Молоко сухе 25% 483 39.3
Молоко сухе нежирне 362 52.6
Морозиво пломбір 232 20.4

•6 Dec 2016

Тим не менш, вони також містять велику кількість білка, вітамінів, мінералів, клітковини та корисних жирів. кеш'ю (600 ккал); фісташки (556 ккал); волоський горіх (656 ккал);Деякі з молочних продуктів та їхня середня калорійність:

  • молоко (43 ккал);
  • сир (236 ккал);
  • йогурт (60 ккал);
  • вершкове масло (716 ккал).

Вам також може сподобатися

Більше від автора