Основні пропорції: на кілограм м'яса варто взяти 100-200 г сирого, або 200-300 г спасерованого цибулі і 200-300 г вимоченого у воді м'якуша білого хліба (без скоринок!)
Щоб зліпити 1 кг пельмішок потрібно взяти 400-500 р. борошна вищого гатунку, 2 курячі яйця, 1 склянку води та сіль, а також 400-500 г. м'яса та 1-2 цибулини для начинки.
Відповідь проста: на 1 кг фаршу витрачається 1 кг тіста, що виходить з 700 г борошна та 2 склянок води.
Пакети типу дой пак від виробника є ідеальним вибором для бізнесів, які прагнуть створити якісну…
Випікання кондитерських виробів — це не лише приємне заняття, а й чудовий спосіб потішити близьких…
Сучасні портативні зарядні станції стали невід’ємною частиною життя для тих, хто постійно перебуває в русі…
Бесшовные стальные трубы находят широкое применение в различных отраслях: от строительства и производства до нефтегазовой…
С развитием цифровых технологий и распространением криптовалют всё больше людей интересуются возможностями обмена и торговли…
Беговые дорожки для ходьбы: что это, виды и преимущества Беговые дорожки для ходьбы – это…