Categories: Поради

Скільки штук мант в одній порції?

Баранину та цибулю дрібно рубають, заправляють сіллю та перцем. З крутого тіста розкочують тонкі коржики (краї коржі повинні бути розкочені тонше, ніж середина).

Середня порція – 5 мант на людину, Всього 50 мант (беремо із запасом – 60). на манти нам знадобляться: тісто (борошно, яйця, вода, сіль), яловичина, цибуля ріпчаста, сіль, перець чорний мелений і баранячий жир.

Манти овочеві, вага однієї манти в середньому 60гр

Манти з м'ясом і гарбузом, вага одного виробу в середньому 75гр

admin

Recent Posts

Підготовка до НМТ з української мови: ключ до успіху на іспитах

Завершення школи та підготовка до іспитів — це важливий етап у житті кожного учня. Для…

3 дні ago

Прапори в кабінет: вибір символіки для офісних просторів

Оформлення офісу — це важливий елемент іміджу будь-якої компанії або державної установи. Окрім меблів та…

4 дні ago

Інтер’єри з відкритими планами: правильне зонування простору

Відкриті квартири-студії вже не перший рік на піку популярності. На це є безліч причин: зручно,…

4 дні ago

Мікс старого і нового: як поєднувати вінтажні та сучасні елементи в інтер’єрі

Сучасний дизайн не перестає дивувати. В ньому все ще можна спостерігати багато сучасних елементів, але…

4 дні ago

Як максимально вигідно використовувати свою техніку для отримання грошей

У сучасному світі техніка є невід'ємною частиною нашого життя, і багато людей інвестують значні кошти…

4 дні ago

Бумажные пакеты и их интересные достоинства

Бумажные пакеты — это простой и в то же время многофункциональный элемент повседневной жизни, который…

5 днів ago