Categories: Поради

Скільки штук мант в одній порції?

Баранину та цибулю дрібно рубають, заправляють сіллю та перцем. З крутого тіста розкочують тонкі коржики (краї коржі повинні бути розкочені тонше, ніж середина).

Середня порція – 5 мант на людину, Всього 50 мант (беремо із запасом – 60). на манти нам знадобляться: тісто (борошно, яйця, вода, сіль), яловичина, цибуля ріпчаста, сіль, перець чорний мелений і баранячий жир.

Манти овочеві, вага однієї манти в середньому 60гр

Манти з м'ясом і гарбузом, вага одного виробу в середньому 75гр

admin

Recent Posts

Переваги покупки запчастин для сільськогосподарської техніки в інтернет-магазині Трактор-Маркет

Сільськогосподарська техніка відіграє ключову роль у забезпеченні ефективності фермерських господарств. Вона полегшує роботу, скорочує час…

5 днів ago

Казино SL KYIV: азарт і розваги в серці Києва

Київ завжди славився своїм яскравим нічним життям, але особливе місце серед розваг займають казино. Одним…

5 днів ago

Незабутній відпочинок у Буковелі: зручні тури з Києва

Буковель — це справжня казка в серці Карпат, яка вабить туристів з усіх куточків України.…

1 тиждень ago

Пакети типу дой пак від виробника

Пакети типу дой пак від виробника є ідеальним вибором для бізнесів, які прагнуть створити якісну…

3 тижні ago

З чого почати випікати кондитерські вироби: базові інгредієнти та популярні начинки

Випікання кондитерських виробів — це не лише приємне заняття, а й чудовий спосіб потішити близьких…

3 тижні ago

Ремонт портативних зарядних станцій: як повернути пристрій до роботи

Сучасні портативні зарядні станції стали невід’ємною частиною життя для тих, хто постійно перебуває в русі…

3 тижні ago