Баранину та цибулю дрібно рубають, заправляють сіллю та перцем. З крутого тіста розкочують тонкі коржики (краї коржі повинні бути розкочені тонше, ніж середина).
Середня порція – 5 мант на людину, Всього 50 мант (беремо із запасом – 60). на манти нам знадобляться: тісто (борошно, яйця, вода, сіль), яловичина, цибуля ріпчаста, сіль, перець чорний мелений і баранячий жир.
Манти овочеві, вага однієї манти в середньому 60гр
Манти з м'ясом і гарбузом, вага одного виробу в середньому 75гр
Завершення школи та підготовка до іспитів — це важливий етап у житті кожного учня. Для…
Оформлення офісу — це важливий елемент іміджу будь-якої компанії або державної установи. Окрім меблів та…
Відкриті квартири-студії вже не перший рік на піку популярності. На це є безліч причин: зручно,…
Сучасний дизайн не перестає дивувати. В ньому все ще можна спостерігати багато сучасних елементів, але…
У сучасному світі техніка є невід'ємною частиною нашого життя, і багато людей інвестують значні кошти…
Бумажные пакеты — это простой и в то же время многофункциональный элемент повседневной жизни, который…